4:49 AM

Assalamualaikum & salam 1 Malaysia :)

Tak bapa hari g nak masok 1 Januari 2011.
Ramai yang tengah dok planning nak buat time New Year eve ni.
Aku tadak planning apa².
Dah tak buleh nak duduk ramai² nih.
Lemaih perot weh.
Dulu² masa muda² dulu ni bleh la dok atoq planning sana-sini.
So, apa azam tahun baru?
Mesti ada azam tahun baru kan.
Sapa tadak azam tuh, kiranya tadak pendirian la kot.
Hahaha !
Azam aku adalah nak buat yg terbaik untuk semua orang.
Sound simple but it's hard to accomplish.
Kadang² kita dah rasa kita ni dah buat yang terbaik tapi masih ada cacat cela.
Tak kira lah untuk parents ke, love one ke, kawan² ke.
Terus terang aku cakap, tahun 2010 adalah tahun cukup siksa bgi aku.
Macam² masalah menimpa.
Sampai kadang² dah naik fedup dengan life.
But, life must go on right?
So, pada tahun 2011 ni, aku nak buat yang terbaik untuk semua orang.
Dan aku berdoa agar perjalanan hidup aku dalam tahun 2011 nanti akan dipermudahkan oleh Allah S.W.T.
Amin.

Signing off, Mr Chuck KV.

0 Responses to "2011"

Post a Comment