Hoh !
Telepon mati ?
Nak buat macam mana ?
Mati ada 2 jenis.
1. Mati sementara (software failure)
2. Mati selama-lamanya T.T
Mati sementara tu okay lagi lah kan sebab buleh di-revive kan lagi.
Tapi kalau mati terus, jawabnye BOLILEN la brader.
*Apa aku merepek ni ? Mamai agaknyer -_______-*




Wooot~
Agak lama aku tak tulih blog.
Hihihi.
Ni aku nak promote telepon.
Ni ada satu telepon yg buleh dikatakan canggih jugak.
Nama dia; LG Optimus 3D.
Haaaaa !
Telepon 3D !
Tak payah pakai spec mcm hangpa tgk wayang kt Aneka Mall tuh.
Ber-enjin-kan Nvidia Tegra2 1Ghz processor, 1GB RAM dan ber-OS-kan Google Android 2.3.3 (Gingerbread), se-memey-nya telepon ni merciks.
Jangan tgk kat youtube sebab tak real.
Mai kedai aku demo depan mata hangpa.
Kalau ada berkenan, buleh roger aku.
Berapa hengget telepon ni ?
RM 2299 nego.


Saya pergi membeli sayur hari ni.
Hahahahahahaha !
Itu lah yg berlaku apabila dilanda kebosanan.
Credit to Som Jot for the pix.


10:46 PM

Ouhhhh~
Kawan saya sudah menyambar sepasang Puma Cabana utk dijadikan sebagai kasut raya.
Uhhhhh~
Saya bila lg?


10:23 AM

Huih~
Lama bebenor aku tak karang blog neh.
Tadak ilham nak karang blog.
Huhuhu.
Ni pun bgn awai n tataw nk buat apa.
Dok dlm lapaq tpi dreba dok on VTEC g.
Demmit~
Sabor je laaaa.

8:41 PM

Wow !
Byk bulan dah tak tulis blog.
Bz melampau aku neh.
Ni pun saja test blogger for Android.
Ciwi sat tulis blog enset.
I <3 Android.
:D

3:33 AM

Hah !

Bapa ari dah tak karang blog.
Tataw nak tulih apa.
Dok ngadap PC sampai lebam.
Main HoN, main GT5.
Tu jer keja ari².
G cari keja, takda keja yang ada (ada tak tak sesuai dengan aku).
Rini tido sampai ke petang.
Disebabkan cuaca yang redup dan suhu yang ada nyaman, aku pun "tido makan lajak".
Bangun², dah petang.
Nak g pasar malam, takda mood plak.
Telepon Som Jot Boonsiri.
Ajak dia kuar melepak.
Nasib dia mau.
Lepaih mandi, terus speed p rumah dia.
Lepas amek dia, terus g makan kt Marverlous Char Kea-Teow.
Kena nasik ayam madu satu pinggan.
Buleh la gagah nasi ayam dia.
Layan p la dari nak layan char kea-teow tuh.
Haha.
Ingat nak lepak lama skit, tengah dok makan, ujan mula turun.
Kelam kabut makan.
Singgah 7-E sat.
Beli Kampai Juice satu.
Then terus balik p umah Jot.
Dok umah dia pun tataw nak buat apa.
FB jer sampai bosan.
Bila dah bosan trok, aku pn balik dan tulis entry nie.
Haha !
Bosan kan hidup aku ni.

Jangan salah faham lak k. Ni lah Kampai Juice. Air berkabonat. No Alcohol. Satg angpa kata aku nie dok layan ayaq mabok plak. Ada dijual di 7-E berhampiran. RM 2.90 sebotol.